PuurZee_LOGO_blauw

Sinds 2016

Vinologe en wijnimporteur Cathy Moerdijk (PUUR WIJN) en SVH Meesterkok en visspecialist Imko Binnerts openden in januari 2016 de deuren van PUUR ZEE.

Jarenlange samenwerking verplaatst zich naar Hotel Villa De Klughte

Na een aantal gezamenlijke restaurantactiviteiten (Imko’s, Bios Food & Wines, Wijn & Ko, Vis & Ko) vinden zij in Wijk aan Zee een prachtige uitdaging in de voormalige Villa Julia (1885) van de familie van Ogtrop. Met een grote renovatie op de begane grond geven zij, met een restaurant en bistro, een geheel nieuwe impuls aan de prachtige locatie. Onder de naam PUUR ZEE worden nu de gasten ontvangen in een echte familiesfeer met dertien hotelkamers, het PUUR ZEE Visgastronomie (visrestaurant) en de PUUR ZEE Visbistro & Bar. Lees meer over de historie van Hotel Villa De Klughte in Wijk aan Zee.

Wine & Dine

Cathy Moerdijk houdt zich, naast haar werkzaamheden als wijnimporteur, bezig met de samenstelling van de wijnkaarten en vooral met de, door onze gasten, zeer  gewaardeerde wijnarrangementen. Verder kunt u haar regelmatig aantreffen als gastvrouw, naast restaurantmanager Sheila van der Lem, in de beide restaurants. Imko Binnerts is dagelijks in de fraaie keuken te vinden waar hij, samen met zijn team o.l.v. Joost Hoogerwerf iedere dag weer op zoek is naar de mooiste ingrediënten voor de pure viskeuken die zo kenmerkend is voor PUUR ZEE.

Samen streven Cathy en Imko naar een heerlijk relaxte plek om te verblijven en te genieten van het goede van het leven. PUUR eten, PUUR WIJN en een goede nachtrust vlak aan zee.

Bekijk ook deze pagina over PUUR WIJN. De wijnen die wij u serveren, kunt u ook vinden in onze shop. Zo geniet u ook thuis van de mooiste wijnen.

Puur ontspannen

PUUR ZEE is met haar unieke locatie onderaan een duinhelling in Wijk aan Zee, een heerlijke plek om te ontspannen. Heerlijk eten wordt gecombineerd met de rust en ruimte die de natuur en de omgeving te bieden heeft. Een strandwandeling, een fietstocht door de duinen, alles is mogelijk.

PUUR ZEE, buiten leeft het!

Bij mooi weer leeft het hotel buiten; restaurants worden verplaatst naar de fijne buitenterrassen en het privé zwembad wordt voor u geopend. Daarnaast is er in de omgeving van het hotel van alles te doen. Diverse gezellige dorpen, enkele grote steden en bijzondere attracties wachten op u. Ooit al eens willen kitesurfen of blokarten? Of houdt u het liever bij een bezoek aan het mooie brede strand van Wijk aan Zee? Aan u de keuze, er is genoeg te beleven!

kamer-27-1024×681

VillaHotel

gastronomie(1)

Visgastronomie

PuurZee_Visbistro&bar_ (11)

VisBistro & Bar

PuurZee_Vergaderen2

Zakelijk

PuurZee_trouwen_2

Trouwen

Logo Puurwijn Webistte

www.puurwijn.shop

Puur Zee

Van Ogtropweg 2
1949 BA Wijk aan Zee
+31 (0)251 374304
hotel@puurzee.nl

Puur Zee service

Contact
Werken bij PuurZee

 

2019 RECOGNITION OF EXCELLENCE HotelsCombined
8.5 Rated by Guests