Logo PuurZee

Zondag Familie Lunch – PUUR ZEE, Wijk aan Zee

Zondag Family Lunch: de fijnste manier om een zondagmiddag door te brengen!

Wilt u meer tijd doorbrengen met uw familie? Even bijpraten? De tijd nemen om écht te luisteren naar elkaar en aandacht te hebben voor uw naasten? Thuis komt dat er vaak niet van. Bij PUUR ZEE krijgt u de kans om tijdens onze family lunch, quality time met uw familie door te brengen. U hoeft niet in de keuken te staan en kunt ongestoord bijpraten. Wij zorgen voor een gastronomisch feestje aan uw tafel, terwijl u alleen maar hoeft te genieten.

PUUR ZEE family lunch

We ontvangen u graag tussen 13.00 en 14.00 met een heerlijk glas mousserende wijn en onze “Ontvangst aan Zee” amuse. Deze wordt gevolgd door een tweede amuse, 3 top visgerechten, pre dessert en dessert. Zeven kleine feestjes uit de keuken! Bij de visgerechten en dessert schenken wij bijpassende wijnen, geselecteerd door vinologe en wijnimporteur Cathy Moerdijk.

Familie lunch aan zee

PUUR ZEE is een hotel villa, gelegen in de duinen van Wijk aan Zee. In slechts drie minuten lopen staat u op het prachtige strand, te genieten van de frisse zeewind. PUUR ZEE staat voor beleving, voor lekker eten en gezellig borrelen. Bij mooi weer bent u welkom om op een van onze tuinterrassen plaats te nemen. Wij serveren u hier met plezier uw familielunch, terwijl u geniet van de zon, de zeelucht en het uitzicht.

Iets actiefs doen voorafgaand aan uw lunch?

De ligging van het hotel maakt het mogelijk om ook nog andere dingen te ondernemen. Denk aan een wandeling door de duinen of een strandwandeling? Voor jongere telgen binnen de familie kan surfen of blokarten een fantastische ervaring zijn! Wilt u dus voorafgaand aan uw family lunch iets bijzonders ondernemen, dan biedt de omgeving van PUUR ZEE genoeg mogelijkheden.

Een Zondagmiddagvakantie: de family lunch bij PUUR ZEE

De prijs voor zo’n korte zondagmiddagvakantie met uw familie of uw beste vrienden bedraagt € 79,50 voor het menu met bijpassende wijnen. Lees meer over de wijnen van PUUR WIJN of onze wijnproeverijen. Wij maken uw lunch graag onvergetelijk gezellig!

“In de tijd dat ik bij Scholteshof** in het Belgische Hasselt werkte was de zondagmiddag altijd één groot feest! Elke zondag weer 120 gasten op de lunch, daar kunnen we ons in Nederland bijna niets bij voorstellen. En toch…. is het eigenlijk de allermooiste dag van de week om even lekker te onthaasten en tijd te maken voor elkaar. Uiteraard hoort daar erg lekker eten en een heerlijk glas wijn bij! En dat is precies waar onze ‘Family Lunch’ over gaat.” – Imko Binnerts, meesterkok –

Zondag Familie Lunch Augustus 2019

Ontvangst aan Zee
Madeleine van prei en Ansjovis / kaasstengel
Amuses
sushi Hollandse Nieuwe / Hollandse garnaal / spicy makreel
Langoustine
watermeloen / ponzu / knoflook / wasabi
Tarbot
venkel /cantharel / lamsoor / venkelbéarnaise
Zeebaars – Extra gerecht 12,50
zuurdesem / ratatouille / harissa / Madrilène / dry Madeira Verdelho
Schol
artisjok / eekhoorntjesbrood / groene asperge / barigoule / Jamon Iberico
Friszoete overgang
kers / rode peper / limoen / amandel / koriander
Wilde Perzik
framboos / vanilleroomijs / crumble

4 gangen + amuses + Glas Mousserend + Bijpassende wijnen € 79,50

5 gangen + amuses + Glas Mousserend + Bijpassende wijnen € 99,50

4 gangen + amuses zonder wijnen € 54,50

kamer-27-1024×681

VillaHotel

gastronomie(1)

Visgastronomie

PuurZee_Visbistro&bar_ (11)

VisBistro & Bar

PuurZee_Vergaderen2

Zakelijk

PuurZee_trouwen_2

Trouwen

Logo Puurwijn Webistte

www.puurwijn.shop

Puur Zee

Van Ogtropweg 2
1949 BA Wijk aan Zee
+31 (0)251 374304
hotel@puurzee.nl

Puur Zee service

Contact
Werken bij PuurZee

 

2019 RECOGNITION OF EXCELLENCE HotelsCombined
8.5 Rated by Guests