Logo PuurZee

High Wine bij PUUR ZEE, iedere zondagmiddag om 15.00 uur

De lekkerste manier om de zondagmiddag door te brengen is met onze High Wine. De High Wine van PUUR ZEE vindt iedere zondagmiddag plaats om 15.00 uur. Onder aanvoering van onze wijnexpert Carhy Moerdijk, Vinoloog en eigenaar van een wereldwijd opererend wijnimportbedrijf, is iedere zondagmiddag weer een feest!

Wij vinden een High Wine op zondag leuker dan een High Tea. U ook?

De High Wine is een samenspel van Cathy en SVH Meesterkok Imko Binnerts. Cathy selecteert met liefde de wijnen die de 5 speelse gerechtjes uit de keuken van de meesterkok begeleiden. Natuurlijk bestaat het menu uit verse vis en heerlijke seizoens-groenten, maar ook een lekker vleesgerechtje passeert met regelmaat de revue. Altijd speels, puur natuur, licht verteerbaar en vooral heel erg lekker!

Gastronomisch feestje bij PUUR ZEE

Wilt u kennismaken met de smaken van PUUR ZEE en PUUR WIJN? Onze High Wine is daarvoor de ideale gelegenheid. Iedere zondag serveren we weer andere gerechten en wijnen, waardoor u altijd iets nieuws beleeft! Dit is bij uitstek de allerleukste manier om voor een leuke prijs, kennis te maken met de smaken van PUUR ZEE.

“Lekker eten en drinken is een feest, wij vieren het elke dag!”

Cathy Moerdijk, Vinologe en wijnimporteur

Wijn is een belangrijk onderdeel van het DNA van Herbergière en vinologe Cathy Moerdijk. Met haar eigen wijnimportbedrijf is ze dagelijks op zoek naar de lekkerste, mooiste en vaak biologische wijnen. Iedere zondag is Cathy’s selectie te proeven tijdens onze “Sunday High Wine”.

Onze high wine ziet er als volgt uit:

Rond 15.00 uur bent u welkom en serveren we een heerlijk glas mousserende wijn in de hand. Vervolgens serveren we een viertal snoepgerechtjes en een klein dessert uit onze Bistrokeuken. We begeleiden de gerechten met bijpassende wijnen (proefglaasjes).

“Het is een zondagmiddag van proeven, genieten en relaxen bij PUUR ZEE in Wijk aan Zee.”

High Wine voor een aardige prijs

De prijs voor de Sunday High Wine is 47,50 euro per persoon.

Op reservering kunt u vanaf 10 personen ook op andere dagen van onze High Wine genieten. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, wij vertellen u er graag alles over.

Sunday High Wine in de duinen, iedereen is welkom

De ontspannen en relaxte sfeer tijdens onze High Wines maakt dat iedereen zich welkom voelt. Kom proeven, ontspannen en genieten! Bij mooi weer vindt de high wine plaats op een van de buitenterrassen van Hotel Villa De Klughte.

kamer-27-1024×681

VillaHotel

gastronomie(1)

Visgastronomie

PuurZee_Visbistro&bar_ (11)

VisBistro & Bar

PuurZee_Vergaderen2

Zakelijk

PuurZee_trouwen_2

Trouwen

Logo Puurwijn Webistte

www.puurwijn.shop

Puur Zee

Van Ogtropweg 2
1949 BA Wijk aan Zee
+31 (0)251 374304
hotel@puurzee.nl

Puur Zee service

Contact
Werken bij PuurZee

 

2019 RECOGNITION OF EXCELLENCE HotelsCombined
8.5 Rated by Guests