PuurZee_LOGO_blauw

Puur genieten aan de pool

Bij PUUR ZEE is het puur genieten. Heerlijke visgerechten en mooie wijnen van eigen
PUUR WIJN import worden aan u geserveerd en onze hotelkamers zijn van alle gemakken voorzien. Op zonnige dagen openen we de terrassen én het buitenzwembad met poolside terras, zodat u ook buiten kunt genieten van Villahotel De Klughte. Voor gasten van het Villahotel is het hotelzwembad en het poolside terras vrij toegankelijk.

Villahotel Wijk aan Zee, mét poolside terras

Het villahotel heeft dertien kamers, een gastronomisch vis-specialiteitenrestaurant, een bistro en bar. Daarnaast zijn de riante buitenterrassen bij zonnig weer geopend en kunt u plaatsnemen aan een tafel of zitje ‘in de duinen’. Ook kunt u op warme dagen gebruik maken van het discreet gelegen buitenzwembad met poolside terras. In de maanden april tot september is het zwembad geopend en geniet u van de zon en de rust vanaf uw ligbed. Neemt u dan wel even de tijd voor een heerlijke lunch of diner? Cathy Moerdijk en Imko Binnerts hebben aantrekkelijke smaken op de kaart gezet. Op zomerse dagen kunt u onze Bar Bistro en terras vinden aan de voorzijde van Villa de Klughte. U kunt natuurlijk ook blijven luieren op het poolside terras onder een parasolletje, met een fles gekoelde bubbels of rosé…

 

Het poolside terras is ook erg geschikt voor een barbecue, (familie)feestmiddag of -avond, een bruiloft en kan indien gewenst, volledig worden overkapt.

 

kamer-27-1024×681

VillaHotel

gastronomie(1)

Visgastronomie

PuurZee_Visbistro&bar_ (11)

VisBistro & Bar

PuurZee_Vergaderen2

Zakelijk

PuurZee_trouwen_2

Trouwen

Logo Puurwijn Webistte

www.puurwijn.shop

Puur Zee

Van Ogtropweg 2
1949 BA Wijk aan Zee
+31 (0)251 374304
hotel@puurzee.nl

Puur Zee service

Contact
Werken bij PuurZee

 

2019 RECOGNITION OF EXCELLENCE HotelsCombined
8.5 Rated by Guests

Puur Zee

Van Ogtropweg 2
1949 BA Wijk aan Zee
+31 (0)251 374304
hotel@puurzee.nl

Puur Zee service

Contact
Werken bij PuurZee

 

2019 RECOGNITION OF EXCELLENCE HotelsCombined
8.5 Rated by Guests